Mari

Un om de baza in echipa salonului, Mari e o persoana dedicata si serioasa, mereu la dispozitia voastra.

Andrei

Andrei este o persoana dinamica si hotarata si are o mare pasiune pentru styling. El s-a alaturat recent echipei nostre si ii uram mult succes!

Elena

FRIZERIE SI HAIRSTYLING

Elena este o persoana dedicata muncii sale. Mereu cu zambetul pe buze si dornica sa ajute, ea este persoana potrivita pentru clientii mai vorbareti si pentru copii deoarece stie sa se faca placuta. Colaboram cu ea de doi ani, de cand se afla in Timisoara. Are o experienta de 15 ani in munca si mai multe cursuri de specializare la activ.

Varsta: 37 ani

Zodie: Fecioara

Oras natal: Severin

Puncte forte: Tunsori clasice si moderne

Romina

MANICHIURA – PEDICHIURA

Romi este o persoana foarte placuta si draguta. Iubeste ceea ce face si asta se vede din modul cum lucreaza. Este o persoana perfectionista si vrea sa multumeasca pe toata lumea. Are cursuri de specializare pe manichiura-pedichiura clasica si este stilist-protezist de unghii false. Executa perfect pedichiurile si trateaza problemele unghiilor si ale picioarelor: bataturi, colturi incarnate, unghii crescute stramb. Lucreaza la noi de 4 ani dar are experienta in domeniu de mai bine de 7 ani. Ii multumim pentru profesionalismul si sacrificiile de care a dat dovada de cand colaboram!

Varsta: 38 ani

Zodie: Taur

Oras natal: Timisoara

Puncte forte: Manichiura - pedichiura clasica, manichiura - pedichiura cu gel si oja semipermanenta

Mada

COAFURA – FRIZERIE

Mada este una dintre cele mai tinere fete din salon. Ii place sa spuna lucrurilor pe nume si tocmai de aceea a avut numai de castigat. Lucreaza la noi de 1 an si in domeniu de 3. Are multiple seminarii de tuns, coafat, cocuri clasice si moderne si freze de mireasa. A participat la seminarii in Timisoara si in tara.

Ea face atat coafura cat si frizerie. Munca ei e la fel de frumoasa ca ea.

Varsta: 22 ani

Zodie: Varsator

Oras natal: Borsa

Puncte forte: Tuns - Frizerie, Coafat, Freze ocazie

Melinda

MANAGEMENT

Melinda este adminstratorul societatii si va sta la dispozitie pentru sugestii, idei sau pentru semnalarea problemelor ce pot aparea. Este o persoana deschisa si pozitiva, orientata spre solutionarea armonioasa a problemelor. Avand studii superioare in domeniul comunicarii, este convinsa ca reteta succesului este comunicarea imbinata cu respectul si dorinta de reusita. Ii place sa priveasca tot timpul partea buna a lucrurilor si e convinsa ca nu exista probleme, doar solutii.

Varsta: 26 ani

Zodie: Leu

Oras natal: Vulcan

Educatie: Inspector resurse umane; Specialist in sisteme de managementul calitatii; Licentiata in Stiintele Comunicarii; Master in Administrarea Afacerilor.

Suzana

O fire optimista si vesela, Suzana e mereu saritoare si atenta la cei din jur. Cu ea intrati in contact ori de cate ori treceti pe la noi.

Crina

COSMETICA

O profesionista desavarsita, ea are cursuri multiple de cosmetica din care unul cu specializare pe tratamente faciale si unul de stilizare sprancene. Lucreaza cu produse din marca Bruno Vassari si QWellness pe care le si recomanda tuturor celor cu probleme ale tenului. Colaboram cu Crina de cateva luni dar are o experienta totala in munca de peste 5 ani.

Varsta: 28 ani

Zodie: Sagetator

Oras natal: Drobeta Turnu Severin

Puncte forte: Epilat, stilizat sprancene si tratamente faciale

Ionut

FRIZERIE SI HAIRSTYLE

Cu o experienta de peste 20 de ani de munca, Ionut s-a alaturat echipei noastre de aproape un an. Este foarte dedicat muncii sale si asta reiese din modul cum lucreaza. Este vesel, muncitor si pus pe glume tot timpul. Ii multumim ca ne-a ales si ca face parte din colectivul nostru.

Pentru programari la Ionut, va rugam sunati la numarul de telefon: 0742 992 192.

Varsta: 38 ani

Zodie: Sagetator

Oras natal: Drobeta Turnu Severin

Puncte forte: Tunsori clasice si moderne

Carina

COAFURA

Carina este o fire vesela, deschisa si foarte muncitoare. A urmat diferite cursuri in domeniu ale lui Catalin Lungu. Este o fire amabila, extrovertita si sociabila. Nu spune “nu” niciunei provocari. Cu o experienta de peste 6 ani in domeniu si mereu dornica sa invete Carinei nu ii scapa nimic in materie de hairstyle.
Bun venit in echipa si la cat mai multe succese!

Pentru programari la Carina va rugam sunati la numarul de telefon: 0731 152 396.

Varsta: 28 ani

Zodie: Capricorn

Oras natal: Timisoara

Puncte forte: Coafuri moderne, Cocuri fantezie, Colorimetrie

Ella

FRIZERIE SI HAIRSTYLING

Colaboram cu Ella de cand s-a deschis salonul, de peste 3 ani. Este o profesionista in domeniu tocmai pentru ca ii place ceea ce face. A studiat scoala de frizerie, coafura si tunsori moderne din Timisoara, dupa care a mers pe specializarea de tunsori pentru barbati. Ii place sa tunda copii si nu spune “nu” niciunei provocari. Are cel mai colorat ras din tot salonul. Ii multumim pentru devotamentul sau!

Varsta: 30 ani

Zodie: Rac

Oras natal: Timisoara

Puncte forte: Tunsori clasice si moderne

Adriana

COAFURA

Adriana este trainer hairstyle. Tine cursuri atat in Timisoara cat si in tara. Cursurile tin 9 luni si dupa ce “iesi de pe mainile ei” poti cu siguranta sa te angajezi si sa lucrezi la cel mai inalt nivel. Isi iubeste meseria si are atatea cursuri si seminarii facute in domeniu ca nici nu le mai stie numarul. Este o persoana foarte sociabila, vorbareata, draguta si ne ajuta cu orice avem nevoie. Colaboram cu ea de 6 luni dar ea lucreaza in domeniu de mai bine de 20 de ani.

Pentru programari la Adriana, sunati la numarul: 0722 470 069

Varsta: 40 ani

Zodie: Fecioara

Oras natal: Timisoara

Puncte forte: Tuns, vopsit, coafat

Eva

MANICHIURA – PEDICHIURA

Eva este o fire mai serioasa care nu amesteca lucrul cu nimic. Perfectionista din fire, are o experienta de peste 15 ani in manichiura si este o persoana dedicata muncii sale.
Bun venit in echipa!

Petru programari la Eva, va rugam sunati la numarul de telefon: 0721 018 200.

Varsta: 44 ani

Zodie: Balanta

Oras natal: Timisoara

Puncte forte: Manichiura - pedichiura clasica si cu oja semipermanenta

Ghizela

COSMETICA

Ghizela este o rockerita convinsa pentru care exista o singura culoare: negru. Ii place foarte mult ceea ce face tocmai de aceea a urmat mai multe cursuri de specializare si perfectionare in domeniu atat in Alba cat si in Bucuresti cu renumita Christine Valmy. Lucreaza in domeniul cosmetic de 18 ani iar cu noi colaboreaza de 2 ani.

Varsta: 41 ani

Zodie: Pesti

Oras natal: Alba-Iulia

Puncte forte: Epilat si stilizare sprancene

Dana

COSMETICA

Pe Dana o caracterizeaza bunatatea si generozitatea. Este foarte comunicativa si draguta. Este maestru instructor si formator in cosmetica. A indrumat si invatat meserie zeci de oameni, care ii sunt recunoscatori si in ziua de azi. Printre ei se numara si colega noastra Roxy. A facut zeci de cursuri si seminarii, nici ea nu le mai stie numarul, atat in Timisoara cat si in tara. Are o experienta in domeniu de peste 16 ani si cu noi colaboreaza de 6 luni. Este o profesionista dezavarsita si ii multumim ca face parte din echipa noastra.

Pentru programari la Dana, sunati la nr: 0721 128 780

Varsta: 46 ani

Zodie: Scorpion

Oras natal: Timisoara

Puncte forte: Masaj facial, tratamente faciale, epilat, peeling chimic

Cristina Popa

MACHIAJ

Cristina este persoana potrivita pentru cele mai frumoase si moderne machiaje. Executa make-up de zi, de seara dar si pentru diverse evenimente (nunti, botezuri, majorate, baluri). A urmat cele mai moderne cursuri de machiaj profesionist, cu oameni consacrati in domeniu: Marius Lupu si Iuliana Sandu. Machiajul pentru Cristina este o pasiune si tocmai de asta este foarte exigenta cu propria persoana. Urmareste intotdeauana rezistenta machiajului tocmai de aceea lucreaza doar cu produse profesionale(MAC, Atelier Paris, Make-up for ever, Paese). Executa machiaje cu diferite texturi, cremoase, eyeliner gel, si fard si considera ca un machiaj finisat e un machiaj cu gene false. Adapteaza machiajul in functie de persoana si personalitatea ei, dar intotdeauna cauta perfectiunea cromatica.
Cristina este o persoana foarte deschisa, vesela, perseverenta si ambitioasa. Se considera o perfectionista si asta reiese din machiajele pe care le face.
Ii multumim ca s-a alaturat echipei noastre!

Varsta: 25

Zodie: Capricorn

Oras natal: Timisoara

Puncte forte: Cromatica

Tibi

MASAJ CORPORAL

Tibi  este omul de care fiecare am avea nevoie acasa. Pe langa ca este un om foarte sociabil si deschis, face minuni cu mainile lui. Fie ca e masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic sau reflexoterapie, este executat intr-un mod profesionist si fara dureri. Tibi

Pentru programari la Tibi va rugam sa sunati la nr de telefon: 0742183971.

Varsta: 42 ani

Zodie: Gemeni

Oras natal: Moldova Noua

Puncte forte: Masaj anticelulitic, relaxare, terapeutic